Igennem sit korte, men hektiske liv, var Dirch viklet ind i alle mulige og umulige konstellationer. Nogle var blot perifære personer, der på hver deres måde havde indvirkning på hans liv. Andre var private, endnu flere arbejdsmæssige, og nogle blot løsere og sporadiske bekendtskaber, der dog alle påvirkede Dirchs liv i den ene eller anden retning. Som Hanne, der fik et kærlighedsbarn med en Dirch, som ikke ville have flere børn. Eller en Jens Kistrup, der kunne revse og rose, når Dirch lavede klovnerier eller kunst. Listen er langt fra komplet - dertil var Dirch for omfarende og overvældende - men den indeholder dog nogle af de personer, som har haft stor påvirkning på hans liv - i den ene eller anden retning.

Vil du have mere info, kan jeg kun anbefale, at du læser Dirchografien, der går mere i dybden.
Antallet af film og teater og revy, kan dække over flere ting: F.eks. behøver en person ikke at have optrådt i en film, men kan have instrueret, skrevet manuskript eller lignende. Ligeledes har Sven Gyldmark ikke spillet sammen med Dirch i 37 film og utallige revyer - men han har en ganske imponerende produktion af filmmusik og sangnumre på samvittigheden. Og fortjener derfor en plads i Dirchske Duo'ers Hall of Fame - som flere andre. F.eks. Carl Ottosen, der både instruerede, skrev manuskript og spillede med i flere film. Eller Annelise Reenberg, som havde et gudsbenådet talent for, at drive det allerbedste frem i Dirch.
Rækkefølgen er ikke kun bestemt ud fra antal af film, teaterstykker og revyer, som Dirch har fælles med personen, men der er taget lige så meget højde for, hvor stor indvirkning personen har haft på Dirchs private og professionelle liv. Derfor ligger Kjeld Petersen også på en solid anden plads, selv om det "kun" blev til 18 film, mod Ove Sprogøes 50. Men Kjeld og Dirch havde unægteligt en langt større påvirkning af verden omkring dem, end Dirch og Ove's folkekomedier. Selv om kvaliteten der, også er i den gode ende. Som en lille ekstra bonus, indeholder hvert kort lidt info om hver person.
Og så skal du være velkommen til at printe kortene ud, og tage et slag Firkort - Dirchkort - med Dirch, og alle de mange kendte og mindre kendte ansigter af i går. Man kan jo spille det som firkort, eller bilkort - hvor største tal vinder. Eller som Krig, Fisk...brug fantasien....


 

 

 

 


Det har desværre ikke været muligt at finde fotografer til alle billeder.
Ser nogen et foto, som de har rettigheder til, så giv endelig lyd, så vil billedet blive behørigt krediteret her på siden.