Dirch havde et godt øje til flotte kvinder. Gennem sit liv var han sammen med flere smukke - og meget forskellige - kvinder.
Her vil vi forsøge at vise nogle af de steder, der havde betydning for Dirch og hans kærlighed. Som restauranten hvor han holdt bryllupsfest med Sitter. Eller kirken hvor han blev viet til Hanne...
Mange steder havde en helt speciel betydning i Dirchs liv - her får du en lille smagsprøve på nogle af disse. God tur - og masser kærlighed.

 

Bjørnekælderen, hjørnet Frederiksberg Allé og Asgårdsvej, Frederiksberg

 

 

 

Da Sigrid Horne-Rasmussen og Dirch havde givet hinanden sit ja 4. marts 1950, på Københavns Rådhus, blev de efterfølgende fejret af vennerne i Bjørnekælderen. Og de andre skuepsiller var her vidne til hvordan Kjeld og Dirch gik i selvsving, og længe fyrede den ene brander af efter den, til selskabet store fornøjelse. Knap så stor var fornøjelse, da de overrislede og særdeldes kåde herrer, efterfølgende trillede ølankre ned ad Frederiksberg Allé. Så var det hjem, kommanderede Sitter.
Foto Google

Coq d'Or, H. C. Andersens Boulevard 13, København

Hanne Passer var blevet gravid, og havde det ikek helt godt med situatione, da DIrch havde gjort det klart, at han ikke ville have flere børn. Han havde i forvejen Dorte, fra ægteskabet med Sigrid Horne-Rasmussen, men han følte selv han var en dårlig far. Men da Hanne så bliver gravid, er hunh utryg ved at fortælle Dirch nyheden, og overlader det til sin læge. Og stik imod forventet, bliver Dirch voldsomt begejstret, og inviterer Hanne ud at spise på den mondæne restaurant Coq d'Or på H. C Andersens Boulevard. Nu er der et indisk spisested i lokalerne.
Foto Google

Conrad Hausers Vinstuer, Hauser Plads 32, København

Fotograferne var mødt talstærkt op til efterfesten til premieren på "Stamherren", og det er i Conrad Hausers Vinstuer, at en fotograf for første gang foreviger Bente Askjær og Dirch, der begge sidder og hygger sig med en kop kaffe og en avec.
Foto Google

Søllerød Kirke, Søllerødvej, Søllerød

Da Hanne Bjerre og Dirch giftede sig 17. december 1970, var det den smukt beliggende Søllerød Krke, som lagde lokaler til. Og der blev ikke lagt fingre imellem. Festen blev holdt hos naboen...
Foto Google

Søllerød Kro, Søllerødvej, Søllerød

- Søllerød Kro, hvor parret havde hyret en fotograf, som optog vielse og talere, og derefter skyndte sig hjem, redigerede det hele sammen, og var tilbage til natmaden, hvor alle de skuespillere der havde været på job samme aften, mødt eop, og nu fik muligehden for at gense højdepunkterne fra festen. Dette var meget avanceret for den tid.
Foto Google